Igor Jurić se slomio pred kamerama na jedno pitanje o pokojnoj ćerki Tijani.

Na današnji dan pre devet godina ubijena je devojčica iz Subotice Tijana Jurić. Njeno telo pronađeno je 7. avgusta na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor, nakon 12 dana potrage. Devojčicu je oteo i ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić, koji je zbog ovog zločina kasnije i osuđen.

Gostujući na Kurir TV Tijanin otac Igor Jurić je u emotivnoj ispovesti ispričao kroz šta je prolazio tokom agonije, ali i kako se danas oseća. „Svet sada gledam drugim očima. Svaku noć i svako veče ja to ne mogu da prežalim. Ne mogu da prežalim stotine događaja koje sam propustio jer sam smatrao da nisu bitne. Neke rođendane gde sam ja ostao sa svojim drugarima jer sam igrao fudbal, pa mi je bilo važnije da ostanem sa drugarima na piću i proslavim neku pobedu nakon utakmice. Ne mogu da prežalim što sam otišao u inostranstvo, što sam izgubio desetine odlazaka u bioskop, ljutnje, svađe, smeh, grljenje, ljubljenje. To su sve neke sitne stvari, a kada vam se desi stvar koja se desila meni shvatiš koliko su stvari krupne. To je taj svet koji ja danas tim očima posmatram, koliko su te male stvari bitne“, istakao je Jurić.

Jurić je u emisiji otkrio šta bi rekao svojoj Tijani da može. „Čekam jedan dan da se sretnem sa njom. Sigurno bi i ona imala dosta toga da mi kaže, ali i da mi zameri. Verovatno će biti i ljuta zbog mnogo stvari. Da li će biti ponosna? Imam još dosta da proživim pa onda da svedemo račune. Nismo još došli do vremena da se svode računi. Nadam se da ću dobiti priliku da dođem do nje i da joj se zahvalim i da joj kažem izvini što nisam bio tu“, rekao je Jurić nakon čega su ga suze sustigle.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.