Ruskinja prodala nevinost za 300 evra: Osećala sam se slobodno
Eva Berger je odrasla u strogom religioznom domaćinstvu, a otkrila je kako je uprkos tome svoju nevinost u 21. godini prodala dečku na internetu za manje od 300 evra.

Ruska lepotica, nekada profesorka književnosti, prvi poljubac imala je sa 19 godina, a kao tinejdžerki joj je bilo zabranjeno da priča o intimnim odnosima. Iskreno je pričala i o svojim prvim iskustvima.

“Da to je istina. Imala sam 21 ili 22 godine. Moja prva ljubav i prvi dečko nisu želeli da imaju intimne odnose sa mnom. Postala sam frustrirana i umorna od svoje nevinosti. Odlučila sam da se nagodim i izađem iz toga. Našla sam čoveka na internetu. Dogovorili smo se oko cene od oko 200 ili 300 evra. Otišla sam u hotel i on je to jednostavno uradio, to je sve”. rekla je ona.

Eva je ispričala celu svoju priču u podkastu. A kada ju je voditeljka pitala kako se oseća posle prvog puta, ona je odgovorila:

“Osećala sam se slobodno. Više nisam morala da čekam princa ili ljubav svog života. Osećala sam se kao žena”, rekla je.

Danas je Eva influenserka sa preko 50 hiljada pratilaca na Instagramu. Trenutno živi u Budimpešti, ali je nekada bila studentkinja bez novca koja je radila kao administrator u teretani u Sankt Peterburgu.

“Živela sam u malom gradu i poticala sam iz veoma religiozne porodice u kojoj nismo razgovarali o intimnim odnosima. Nisam imala mnogo iskustva u odnosima ili bilo kakvom intimnom obrazovanju, a to sam jako želela”, rekla je ona.

Ona je istakla da je ostala bez oca dok je bila student, pa tvrdi da joj je u tom periodu zaista bila potrebna muška pažnja, što ju je nagnalo da proda nevinost i oslobodi se, piše Daily star.

Foto: Screenshot

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.