SAHRANILI JE, ONA USTALA IZ GROBA I OTIŠLA KUĆI Ninu komšije zakopale živu, a ona se ovako spasila

Ukrajinka Nina Rudčenko (59) preživela je pravi užas kada su je u Poltavi napale pijane komšije, inače dva brata

Stravičan slučaj dogodio se 2020. godine, koji je pravi kandidat za rubriku „Verovali ili ne“.

Muškarci starosti 27 i 30 godina upali su kuću Nine Rudčenko, tukli je bejzbol palicom i mučili dok se nije onesvestila. Potom su je odvukli do groblja, polili je vodom po licu da je probude, naterali da iskopa raku i rekli joj da legne unutra.

Tada su krenuli da je zatrpavaju zemljom, a ona je šakama pokušavala da zadrži mali džep vazduha.

„Smejali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su završili upitali su se da li sam mrtva i otišli“, ispričala je Nina.Spasla, kako kaže, jer je grob bio izuzetno plitak pa je uspela da izađe i dopuzi do kuće gde je odmah izgubila svest.

„Krv i modrice su joj bili preko celog lica. Bilo je crno i otečeno, jedva sam je prepoznala“, priseća se Ljudmila. Žrtva je odmah prebačena u bolnicu, a prema nalazima hirurga Oleksandra Klimčuka, imala je potres mozga, prelome vilice i nosa, dok joj je celo telo bilo u modricama.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva su uhapšeni i pokrenuta je istraga. Na saslušanju su pričali kako su bili pod dejstvom alkohola.

Navodno, sve je počelo zbog psa. Komšije tvrde da im je Nina uzela psa, ali negiraju da su je mučili, u šta ostali meštani tog kraja ne veruju.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.