Sahranjena mala Petra koju je očuh zverski ubio u Zaječaru: Devojčicu na večni počinak ispratili porodica i rođaci

Preliminarni rezultati obdukcije tela dvogodišnje Petre pokazali su juče da je dete imalo bezuslovne smrtonosne povrede glave i rascep jetre.

Malenu Petru Vladulović, koju je u utorak po podne u Steljačkoj 15 u Zaječaru udarcima usmrtio očuh Miloš N. (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca, na poslednji počinak ispraćaju porodice i rođaci.

Devojčica će biti sahranjena na mesnom groblju u Grljanu kod Zaječara, selu u kojem je do pre četiri meseca živela sa majkom Jelenom, ocem Nemanjom, bratom i sestrom Dušanom i Dunjom i dedom Nebojšom.

U dvorištu Vladulovića, međutim, nikome nije do priče i ne žele novinare. Kažu da malu žele dostojno da isprate na večni počinak.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru počelo je saslušanje majke devojčice Jelene T.(23)  koja se tereti da iako je znala da njen novi izabranik Miloš N. tuče njeno dete, nije prijavila policiji, ali ni socijalnim službama pod čijim je patronatom porodica od kad se Jelena prvi put porodila kao maloletnica. Jelena se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Foto:Printscreen/RTS/Facebook/M.N

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.