Sarajevski glumac ishvalio Miloševića, ali drugog Srbina nazvao „portugalskim izdajnikom“!

Poznati sarajevski glumac Emir Hadžihafizbegović navikao nas je da daje kontroverzne izjave, ali sada su one otišle van područja politike i tiče se samo sporta.

Glumac je u svom postu ishvalio novog selektora BiH Savu Miloševića, dajući do znanja navijačima da uprkos tome što će Srbin voditi nacionalni tim na to mesto dolazi „dobro odgojen insan“ (dobro vaspitan čovek).

Ostali u FS BiH, presednik Vico Zeljković, Srbin iz Gradiške predsednik saveza, kao i Zvijezdan Misimović, sportski direktor saveza i bivši reprezentativac BiH, članovi su kamarile i zliće kojih se gnuša.

Uz to Misimović je „portugalski izdajnik“, jer zbog povrede nije igrao 2009. godine u baraž mečevima protiv Portugala dok je selektor bio legendarni Ćiro Blažević.

BiH večeras igra u Lihtenštajnu prvi put sa Miloševićem kao selektorom:

– Naša draga repka kreće za Lihtenštajn sa novim selektorom Savom Miloševićem. Iako se gnušam te kamarile u predsjedništvu našeg fudbalskog saveza, pogotovo Zeljkovića i Misimovića (portugalskog izdajnika), Savu Miloševića lično poznajem. Odgovorno tvrdim da se radi o sjajnom čovjeku i bivšem vrhunskom fudbaleru – napisao je Hadžihafizbegović dodavši da se sa Miloševićem sreo tri puta u životu.

 Nikad nošen nacionalnim predrasudama dovodio je u Bijeljinu decu iz bivše Jugoslavije i celog sveta. Čestit, plemenit i dobro odgojen insan sa velikom empatijom prema svojoj domovini Bosni i Hercegovini i svemu kroz šta je Bosna i Hercegovina prolazila u periodu ’92 – ’95“.

– Teško jest u našoj repki. Neznalice i zliće iz Saveza su nas dovele gde jesmo. Al’ predaje nema. Idemo dalje sa našim gigantom Džekom kapitenom, podmlađenom ekipom i Savom Miloševićem čovekom. O kome sam malo napisao u smislu morala i etike. Forza Bosna i Hercegovina. Dušo moje duše – poručio je Hadžihafizbegović. (24 sedam)

Copyright Printscreen/mn press

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.