Saša i Žika prekinuli kumstvo: Popović objasnio zašto je došlo do toga

Žika Jakšić je nakon dva propala braka javnosti pokazao svoju izabranicu, advokaticu Tijanu Mijailović. Voditelj već neko vreme uživa u vezi sa bivšom ženom nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Nikole Mijailovića. Iako je nakon razvoda od voditelje Dajane Paunović Žika bio uveren da se više neće ženiti, ljubav je učinila svoje pa on ipak planira da još jednom stane na ludi kamen, pa kud puklo da puklo.

Kum Žike Jakšića je na prethodnom venčanju bio Saša Popović, ali za ovo naredno ga je odbio.

– Žika je iz šale pitao Sašu da li bi mu, ako se opet bude ženio, bio kum, na šta mu je Popović rekao da mu ne pada na pamet. Žika je prvo bio šokiran, a onda mu je Sale objasnio. ‘Doneo sam ti maler kad si se venčao sa Dajanom, nije potrajalo, pa neću opet da rizikujem’. Rekao mu je da od srca želi da on sa Tijanom provede čitav život i da je najbolje da nađe drugog kuma.

– Žika se opasno zaljubio, pa svi očekujemo i da ozvaniči vezu sa mladom advokaticom – kaže izvor.Žika je pre svega godinu dana mislio da bračna institucija nije projekat za njega, ali ko ne rizikuje ne može ni da profitira.

– Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način. U razvodima ne treba tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji ili jesu ili nisu jedno za drugo – rekao je tada on.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.