Saša Popović u velikom problemu: Isplivala tajna afera koju je imao sa poznatom pevačicom

Pre ljubavi i braka sa Suzanom, poznato je da je Saša Popović bio u vezi sa Zlatom Petrović sa kojom je i dan-danas u sjajnim prijateljskim odnosima, međutim, tek nedavno se saznala tajna Saše Popovića o još jednoj pevačici. Naime, u pitanju je Biljana Jevtić sa kojom Sale nije ništa imao, ali je priznao da je dugo maštao o njoj.

Naime, Saša je sam nedavno otkrio da je u jednom periodu baš bio lud za Biljom Jevtić sa kojom se tada intenzivno družio, kao i da je pao na njene bujne prirodne grudi, međutim, nije uspeo da je osvoji jer ga je preduhitrio Aca Ilić.

– Dok se nisam oženio sa Suzanom, bio sam zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je prelepa i imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. Posle je osvojio Aca, ne znam šta je videla na njemu – rekao je i tako je otkrivena tajna Saše Popovića za koju dugo niko nije znao.

Sa druge strane Bilja je priznala da ona prema Popoviću nikada nije gajila nežna osećanja.

– Lepo je kada je neko u nekog zaljubljen, ali moj suprug je taj koji je osvojio moje srce. Nikad nisam radila sa Sašom. Imali smo samo jedan susret, kada me je pokojna Rada Todorović Babić vodila na Brenin koncert da vidim kako izgleda. Tek sam počinjala i bila sam njen pulen. Tada sam prvi put videla Sašu. Nisam znala da sam mu se dopadala, ali to nije ružno. Nikada nisam obraćala pažnju na njega, a pogotovo na to kakav je frajer bio. Tvrdim samo da je divan drug i čovek prema meni, ali nisam ga nikad gledala na taj način. Čim sam počela karijeru 1983, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerima – izjavila je Bilja nakon što je u javnost dospela tajna Saše Popovića.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.