SASTAV Partizana za Nordsjeland

U četvrtak od 18 časova i 30 minuta ekipa Partizana počinje prvi od dva plej-of meča protiv danskog Nordsjelanda u borbi za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Danci su domaćini prvog meča, revanš se za sedam dana igra u Humskoj, a ono što je postalo jasno još u finišu meča protiv Sabaha, jeste da trener Igor Duljaj sutra neće moći da računa na vezistu Kristijana Belića koji je isključen protiv azerbejdžanskog predstavnika.

Njegovo mesto protiv Nordsjelanda trebalo bi da zauzme visoki crnogorski vezista Aleksandar Šćekić koji će delovati u tandemu sa Frenkom Kanuteom na sredini terena.

Ostatak tima se najverovatnije neće menjati u odnosu na revanš protiv Sabaha.

To znači da će crno-beli u Danskoj nastupiti u sastavu: Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Kanute, Šćekić – Severina, Natho, Menig – Saldanja.

Ako bismo tražili neko Duljajevo potencijalno iznenađenje, to bi mogao da bude brzonogi Aldo Kalulu umesto Natha, što mu se u Azerbejdžanu nije isplatilo, a u drugom poluvremenu možemo očekivati i Andriju Pavlovića koji je svojevremeno, baš kao i golman Aleksandar Jovanović, igrao u Danskoj.

Pedja Milosavljevic/Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.