SEDMORICA TUKLA BRATA I SESTRU POSLE UDESA! Brutalan napad na Dušanovcu

U udesu koji se dogodio juče u 17 časova na Dušanovcu u Beogradu, kod isključenja sa auto-puta, teško su povređene dve osobe, devojka N. J. (20) i njen brat S. M. (19)! Kako Kurir saznaje, brat i sestra su povređeni kada su ih pretukla petorica muškaraca, koja su bila u automobilu „ford“ s kojim su se prethodno sudarili.

Stric povređenih za Kurir je ispričao da je porodicu pogodilo to što se u medijima pojavila informacija „da su pretučeni momak i devojka, kao i da su lakše povređenI“. On kaže da su i N. J. i S. M. u bolnici, da im povrede nisu bezazlene, kao i da po sredi nije bila masovna tuča.

Stric objašnjava za Kurir da je svemu prethodilo to što je „ford“ udario u „audi“ njegovih rođaka velikom brzinom. Kako Kaže otpozadi ih je udario i odmah počeo da beži.

– Nakon što su ih udarili automobilom, odmah su krenuli da beže sa lica mesta, a onda su moj bratanac i bratanica krenuli kolima da ih prate, pa su ih sustigli na jednom od semafora i tu su izašli da uslikaju auto i tablice, ne bi li imali neki dokaz za štetu koju su im nanaeli prilikom udarca. Prilikom njihovog izlaska iz auta i slikanja tablica, petorica momaka iz tog „forda“ počeli su da izlaze i da tuku mog bratanca i bratanicu, kako pesnicama tako i palicama koje su izvukli iz auta – priča zabrinuti stic i dodaje:

– U celoj frci, naišlo je još jedno vozilo iz kog su izašla još dva momka, te su i oni počeli da ih tuku i da ih šutiraju, a u jednom momentu su čak povukli moju bratanicu i hteli da je bace sa mosta!

Kako priča stric povređenih, da nije naišao radnik iz obližnjeg restorana, koji je uspeo da spasi devojčicu od sigurne smrti i da ih otera, cela situacija bi se mnogo gore završila.

– Čovek je naišao i krenuo da rasteruje momke koji su lupali palicama po mom bratancu i po kolima ne bi li ih u potpunbosti razbili, a onda je primetio i nju kako je guraju ka mostu u nameri da je bace.

Na lice mesta došla je policija i Hitna pomoć koja ih je prevezla na VMA gde su im ustanovljene teške telesne povrede.

Mladić i devojka su od jakih udaraca zadobili potres mozga, otečenu slezinu od šutiranja i velike povrede vrata i glave, a trenutno se još uvek nalaze u bolnici na VMA.

Kako nezvanično saznajemo, još uvek nisu indetifikovani nasilnici koji su odmah po dolasku radnika iz obližnjeg restorana počeli da beže i uspeli da pobegnu.

Kurir

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.