Posle neverovatnom meča u Topoli, gola u poslednjoj sekundi i meču punom obrta u Partizanu su ogorčeni na glavnog arbitra meča protiv TSC – Milana Mitića.

Crno-beli smatraju da ih je brutalno oštetio u Bačkoj Topoli donoseći niz kontroverznih odluka, koje su, ispostavilo se, na kraju u velikoj meri uticale na krajnji rezultat utakmice. Nakon meča pojavilo se nezvanično saopštenje ogorčenih crno-belih povodom dešavanja u Bačkoj Topoli, ali je nešto kasnije povučeno. Iz Partizana su poručili da će se u toku dana zvanično obratiti javnosti.

Iz Humske u nezvaničnom saopštenju poručuju da ih je Mitić po nečijem nalogu “silovao” I pozivaju čelnike Fudbalskog saveza da reaguju, jer je klub spreman na radikalne metode.

Nezvanično obraćanje Partizana:

– Fudbalski klub Partizan je danas u Bačkoj Topoli igrao protiv dva protivnika, sjajne ekipe TSC, ali i glavnog sudije Milana Mitića, očito čoveka zadatka koji je neukim, tendencioznim i podmuklim deljenjem (ne)pravde direktno uticao na krajnji rezultat utakmice koja je u javnosti s pravom dobila epitet derbija. Mitić je sa svojom svitom iz VAR sobe od prvog trenutka donosio odluke na štetu našeg kluba, vraćajući srpski fudbal u devedesete godine, u fudbalsko bezakonje, kada se o rezultatima i poretku na tabeli odlučivalo u zatamnjenim kancelarijama, po nalozima koji su “stimulisani” napunjenim kovertama.

Po toj mantri je Milan Mitić danas opljačkao Partizan, dosuđujući nepostojeće jedanaesterce, poništavajući regularne golove, praveći se slep na očigledne kornere, ne poštujući vremenske okvire utakmice, čime je sa pomoćnicima i VAR sobom naneo ogromnu štetu našem klubu.

Da li je ovo modus operandi da se Partizan i ove sezone gurne u provaliju? Da li je ovo scenario, pored činjenice da smo po ko zna koji put tri puta zaredom gosti u prva četiri kola, po kome naš klub treba da se gurne u zapećak bez prilike da se sportski bori za rezultat na terenu? Da li je Mitić taj “specijalac” Sudijske organizacije I Dejana Filipovića koji plemenitu borbu na zelenom pravougaoniku treba da učini nebitnom, tendenciozno “kasapeći” trud naših igrača, ulaganje celog kluba u tim, podršku naših navijača? Da li treba da verujemo da je njegovo očajno suđenje na našu štetu plod pukog neznanja, slabog dana, problema u braku ili je možda iza paravana neka veća zavera?

Jednostavno – ne verujemo, Svako ko je gledao utakmicu, bio navijač Partizana ili puki posmatrač, mogao je da vidi čoveka na zadatku, čoveka koji je sa namerom učinio sve da ošteti Partizan i već na startu takmičenja onemogući pravednu borbu u takmičenju. Čemu treba da se nadamo ako “neki” Milan Mitić sve ovo radi u prvom kolu Superlige Srbije, kome da se obratimo, žalimo, kako da objasnimo igračima i treneru da na terenu, pored rivala, moraju da pobede i sudiju Milana Mitića?!

Fudbalski klub Partizan ni danas ni ubuduće neće ćutati na ovakve i slične pljačke, koje prolaze po principu “pojeo vuk magarca”. Jer, uložili smo ogroman novac i trud u ovaj tim, da bi nas “čovek u žutom” ponižavao i oduzimao nam ono što smo pošteno zaslužili na terenu.

Milan Mitić je u Bačkoj Topoli fudbalski silovao Partizan, zato pozivamo čelnike Fudbalskog saveza Srbije – Branislava Nedimovića, Jovana Šurbatovića i Dragana Džajića da pozovu na odgovornost i sankcionišu i pomenutog arbitra, ali i Sudijsku organizaciju na čelu sa Dejanom Filipovićem, koji je očito “mirođija” u ovoj “čorbi” i koji se godinama unazad skriva iza likova nalik nazovi arbitru, sprovodeći nečiju zluradu volju.

Ukoliko bude potrebno, ukoliko ne bude reakcije nadležnih organa na belodanu pljačku našeg kluba, Partizan je spreman i na radikalne metode, jer ne želimo da učestvujemo u brlogu u koji nas guraju Mitić, Filipović i njima slični po nečijem nalogu – kaže se u saopštenju crno-belih.

Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.