Škaljarci izrešetali Zvicerovog vojnika

Jovan V. (27) ranjen hicima iz puške iz „renoa“ u pokretu jer je navodno regrutovao mlade kriminalce koji bi s kavčanima preuzeli kontrolu nad Budvom

Jovan V. (27) sa Cetinja, navodni član kavačkog klana, ranjen je juče ujutru na putu Cetinje-Budva hicima iz puške iz automobila u pokretu.

Pucnjava se dogodila u 8.40 sati, kada je iz vozila „reno klio“ pucala nepoznata osoba. Automobil je kasnije nađen zapaljen, dok je u njemu bila puška za koju se sumnja da je korišćena u zločinu.

Kako Alo! saznaje, sumnja se da iza pokušaja ubistva stoji škaljarski klan, čije su vođe navodno saznale da šef „kavčana“ Radoje Zvicer planira da oformi novu ekipu i preuzme prevlast u Budvi.

Jovan V. je napadnut kada je stigao do jednog objekta u blizini magistralnog puta Cetinje – Budva.

– Čim se žrtva dovezla i izašla iz svog automobila, dojurio je „reno klio“, koji je stajao stotinak metara dalje i čekao. Napadač je zapucao iz automatske puške i, pošto je ranio Jovana, dao gas. Nakon pucnjave, napadač je pobegao prema Budvi, a pola sata kasnije policija je u rejonu sela Obzovica pronašla zapaljeni „reno“ i u njemu pušku. Napadači su u žrtvu ispalili četiri metka. Dva su ga pogodila u levu i desnu lopaticu, a dva u levu i desnu ruku. On je nakon ranjavanja zbrinut u bolnici „Danilo I“, nakon čega je prebačen u KC Podgorica. Njegovo stanje je sada stabilno – navodi izvor.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.