SKANDAL NA PRAVNOM FAKULTETU U SRPSKOJ – ASISTENT VARAO ŽENU SA STUDENTKINJOM! Snimak kruži mrežama

Skandal potresa Pravni fakultet u Banjaluci, jer je navodno profesor varao svoju ženu sa studentkinjom, a ona ih je uhvatila u prevari.

Viši asistent na jednom od fakulteta Univerziteta u Banjaluci NJ.J. našao se pod policijskim proverama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada, i to nakon što ga je supruga uhvatila u prevari sa studentkinjom pomenutog fakulteta S.M.

Prema informacijama koje su dospele u javnost, u kancelariji pomenutog asistenta pojavila se supruga, koja je i načinila snimak koji je ekspresno počeo da se širi društvenim mrežama i popularnim aplikacijama. Kako Alo.ba nezvanično saznaje, on je navodno napadnut nakon što je zatečen u preljubi s ljubavnicom.

Nedugo nakon toga je društvenim mrežama, a i pojedinim aplikacijama počeo da se širi snimak njega sa studentkinjom, kao i fotografije na kojima se vidi polomljeno staklo u kancelariji, a na pojedinim delićima se nalazi i krv. Iz PU Banjaluka kažu da im napad nije prijavljen, ali da su pokrenute određene provere.

„Na osnovu snimka koji se pojavio u javnosti policija je pokrenula provere kako bi se utvrdile sve okolnosti i autentičnost snimka, nakon čega će, po potrebi, biti obaveštene nadležne institucije“, navode u PU Banjaluka. Nakon što se društvenim mrežama ovih dana delio snimak nedoličnog ponašanja asistenta Pravnog fakulteta NJ.J. iz Univerziteta u Banjaluci kažu da bi NJ.J. mogao da bude suspendovan.

Kako su za Mondo.ba rekli, Univerzitet u Banjaluci je upoznat sa slučajem koji se odnosi na nedolično ponašanje višeg asistenta na Pravnom fakultetu NJ. J. „Nakon što rektor Univerziteta u Banjaluci dobije zvaničnu potvrdu o svim činjenicama od strane Pravnog fakulteta, NJ. J. će odmah biti suspendovan sa radnog mesta i udaljen iz nastavnog procesa, te će se protiv njega provesti postupak pred Etičkim komitetom Univerziteta u Banjaluci i disciplinskom komisijom“, naveli su iz Univerziteta.

Naglasili su da navodi da je NJ.J. u neprikladne svrhe koristio prostorije ove ustanove nisu tačni, te da se sporni slučaj nije desio u prostorijama Univerziteta u Banjaluci „Takođe, naglašavamo da Univerzitet u Banjaluci osuđuje svaki oblik nedoličnog ponašanja zaposlenih, te će preuzeti sve potrebne mere i radnje u cilju zaštite integriteta Univerziteta, kao i svih studenata i zaposlenih“, rekli su u Univerzitetu u Banjaluci.

Video ppogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.