SKANDAL U PORODICI ZLATE PETROVIĆ! Sin poznate folkerke šokirao javnost eksplicitnim snimkom

Jovan Pejić, sin folk pevačice Zlate Petrović, u skladnoj je emotivnoj vezi sa javnosti nepoznatom plavušom, a svojevremeno je šokirao javnost priznavši da je sa bivšom devojkom imao odnose u lajvu na Instagramu.

Naime, on se uživo uključio preko Instagrama, a nakon toga je vodio ljubav s tadašnjom devojkom, zaboravivši da izađe iz lajva. Šta je uradio shvatio je tek kada ga je otac Zoran Pejić Peja pozvao i uspaničeno ga obavestio da upravo gleda šta radi.

-Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao „end lajv strim“. Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale Peja, i kaže: “Legendice, ostao ti upaljen lajv.“. To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se, na sreću, ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili u tom lajvu. Posle tog od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, s ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna- ispričao je Jovan.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.