Skinula je DONJI DEO KUPAĆEG usred STAROG GRADA NA JADRANU, a onda je nastala NAJUŽASNIJA FOTOGRAFIJA – svi su ZGROŽENI i tvrde da je ovo odraz nekulture i odsustva srama

Hrvatske vlasti već godinama unazad nastoje da uvedu red na ulice primorskih gradova, a u tu svrhu doneli su niz odluka o komunalnom redu.

Ovo, primera radi, obuhvata stroge kazne za nošenje kupaćih kostima unutar starog gradskog jezgra u pojedinim hrvatskim gradovima kao što su Hvar ili Dubrovnik i ispijanje alkohola na javnoj površini. No, ni papreno visoke novčane kazne ne sprečavaju određene turiste da se ponašaju krajnjue neprimereno, pa čak i skandalozno.

Podsetimo, prošle godine je jedan par uhvaćen usred intimnog čina u centru Dubrovnika, a ove je jedna turistikinja uhvaćena na delu, zapravo nedelu. Naime, neko ju je fotografisao dok je urinirala u centru Splita.

Njena fotografija je objavljena na Facebook stranici GetDirekt, a izazvala je zgražavanje i opšte negodovanje korisnika društvenih mreža. „Bože, imaju li ove nove generacije imalo srama“, „Sramotno“, „Ponižavajuće“, „Nema dovoljno javnih toaleta, ali sramota u svakom slučaju“, „Dno, ne zna se šta je gore, ovo ili škrabotine po zidu“, „Tužno je što se ovakve stvari retko kažnjavaju“, samo su neki od komentara na hrvatskim portalima.

S druge strane, mnogi tvrde da su krivac za ovu scenu i gradske vlasti s obzirom na veoma mali broj javnih toaleta u samom Splitu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.