Od kada je u ljubavi sa Jelenom Radanović, pevač Sloba Radanović okupiran je isključivo porodicom. Osim njena dva sina koja ima iz prvog braka, kao kruna ljubavi i zajedničkog života rodio se i Jejin i Slobin sin Damjan pa je sada porodica Slobe Radanovića kompletna, mada i pevač i Jelena kažu da žele još dece, kao i da rade na tome.

Sloba je ozbiljno shvatio ulogu oca, pa vredno radi i nastupa kako bi Jeleni i dečacima obezbedio sve u životu. Oni su sredili luksuzno kuću u kojoj žive u Beogradu, a kako je leto rezervisano za putovanja, Jelena je spakovala kofere i sa decom otišla u Istanbul, dok Sloba nije bio u mogućnosti da im se pridruži jer ima do kraja jeseni zakazane nastupe maltene svakog dana u drugom gradu. Ipak, kako je porodica Slobe Radanovića centar sveta i njemu i njegovoj Jeji, pevač je našao način da ih iznenadi.

Naime, Sloba nije mogao da izdrži razdvojenost od porodice, te je odlučio da pređe veliki put kako bi ih posetio i proveo sa njima samo 24 časa, a to je Jeju i te kako dirnulo, pa je čak od sreće i zaplakala, a potom je sa celim svetom podelila kako je njen muž divan otac.

– Došao je na 24 sata da nas vidi i sada ode da peva 5 noći zaredom. Damjanov tata – napisala je ponosno Jelena, a pored je stavila emotikon smajlija koji plače.

Nema sumnje da je porodica Slobe Radanovića skladna i srećna, kao i da im tek predstoje dani blagostanja, ljubavi i sreće.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.