Slobina tašta presrećna! Otkrila zašto pevač nije mogao da prisustvuje porođaju: Za svaki slučaj su odustali!

Beba Đuričanin kaže da se i njena ćerka dobro oseća

Veselje u porodici Radanović tek se zahuktava nakon vesti da je folker postao tata, a posle izjave Slobe i njegove majke Draginje, oglasila se i Jelenina mama.

Beba Đuričanin, kojoj je Jelena podarila već dva unuka, presrećna je ali je priznala i da je bila uplašena dok nije čula radosne vesti.

Instagram printscreen/jeja.radanovic

Sloba i njegova tašta bili su sve vreme u porodilištu, a Beba je otkrila da se Jelena porodila carskim rezom.

– Divno se osećam. Prvo je bila velika strepnja i uzbuđenje, a onda sreća, olakšanje i radost. Unuk se zove Damjan. To su Jeca i Sloba odlučili jer često posećuju manastire i po manastiru na Kosovu i Metohiji svetog Kozme i Damjana rešili da njihovo prvo dete dobija ime- ispričala je ona najpre, a zatim otkrila da je dečak ocenjen najvišim ocenama od strane doktora.

– Videla sam fotografiju bebe. Isti je tata. Dobio je najviše ocene od lekara – deset od deset. Ima 3,290 grama. Mama se oseća odlično, sve je lepo prošlo. Craski rez je u pitanju. Bila je budna, svesna i videla je odmah bebu – objašnjava ona detalje porođaja, a zatim je dodala i kako je Jelena raspoložena:

– Smeje se i srećna je što je ponovo postala mama. Sloba takođe ne skida osmeh sa lica, trebalo je da prisustvuje porođaju, ali pošto su mu našli bakteriju u nosu, za svaki slučaj su odustali. Ja sam bila sa zetom i čekala lepe vesti. Mnogo je srećan i ljudi ga samo zovu da čestitaju – istakla je za Kurir pevačeva tašta.

foto:izvor Copyright 24sedam/Goran Sivački Antonio Ahel/ATAImages

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.