Smenjen predsednik Partizana

Predsednik rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić, na vanrednoj sednici Skupštine Asocijacije rukometnih klubova Superlige (ARKUS), razrešen je funkcije mesta člana Upravnog odbora zbog neprimerenog ponašanja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Perkunić se pojavljuje na snimklu, gde je sa grupom pristalica Partizana nepristojno skandirao predsedniku Vučiću, a prilikom gostovanja košarkaša u Kaunasu.

Kako se navodi, Asocijacija rukometnih klubova Superlige najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje predsednika rukometnog kluba Partizan.

„Nedopustivo je da se na takav način i bez trunke odgovornosti odnosi bilo koji nosilac javne ili društveno odgovorne funkcije prema Republici Srbiji i njenim legitimno izabranim organima, a naročito ne prema predsjedniku Aleksandru Vučiću, koji je između ostalog dao izuzetan doprinos u opredjeljivanju sredstava u posljednje tri godine, zahvaljujući čemu su mnogi klubovi uspjeli da održe egzistenciju ili da značajno unaprijede rad“,  poručuju iz ARKUS-a.

Članovi Skupštine, koji su pristupili glasanju, bili su jednoglasni u osudi neprimerenog ponašanja i odluci da dosadašnji član Upravnog odbora bude smenjen.

Foto: RK Partizan

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.