SNIMAK HAPŠENJA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Oborili ga na pod i stavili lisice

Kristijan Golubović tokom svog boravka u rijaliti programima bio je prepun priča o kriminalu i robiji, kao i o policiji, narkoticima i navodnom „nameštanju hapšenja“. Domaći mediji su pre 12 godina preneli vest da je ovaj žestok momak uhapšen navodno zbog posedovanja narkotika.

Tada su podelili i snimak na kom se vidi kako inspektori obaraju Kristijana na zemlju ispred crkve Svetog Marka. Inspektori su Goluboviću i njegovim prijateljima stavili lisice, a zatim odveli u policijsku stanicu.

– Prema podacima koje je policija saopštila, Kristijan Golubović, njegova majka, Milanka Golubović, i drugi, uhapšeni su pod sumnjom da su trgovali drogom, kao i zbog držanja, nošenja i prometa oružija i eksplozivnih materija. Golubović je, kako se navodi, organizovao kriminalu grupu koja je na relaciji Novi Pazar-Beograd raznosila drogu. S.I. je preko M.F. jednom nedeljno slao heroin i paracetamol, koji bi u Beogradu preuzimali U.V. i A.K., a drogu bi prepakivali u manje paketiće u stanu Golubovićeve majke. Te paketiće je Kristijan predavao F.S. radi dalje prodaje. D.S. je uhapšen 13. januara kada je kod njega pronađeno 8 grama heroina, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana. Precizirano je da su Golubović, U.V. i M.F. kod koga je pronađeno 25 grama heroina, uhapšeni nakon primopredaje ispred crkve Svetog Marka u Beogradu, a da je S.I. uhapšen i Novom Pazaru. Milanka Golubović i A.K. uhapšene su u iznajmljenom stanu, koji je koristila Golubovićeva majka i da je prilikom pretresa pronađeno 100 grama heroina, 100 grama paracetamola i jedan pištolj marke bereta. Specijalni tužilac za organizovani kriminal, izjavio je da se još uvek razmatra da li će Golubović i njegoav grupa biti optuženi za organizovani kriminal – prenosili su pre 12 godina domaći mediji.

Kada je Kristijan Golubović učestvovao u rijaliti progaramu „Farma“ otkrio je detalje ovog hapšenja. Na Jutjubu postoji video gde Kristijan detaljno objašnjava kako su ga uhapsili, jer je navodno pronađena droga u crkvi Svetog Marka, koju je neka devojka prenela u brushalteru 17 kilometara do njegove majke Maje.

U tom trenutku, kada je njegova majka, na pragu uzela taj „paketić“ od pomenute devojke, koja je rekla da ju je Golubović poslao, upalile su se, kako Kristijan kaže, rotacije i ispostavilo se da su to inspektori.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.