ŠOK DETALJ! Ovaj dečak je pokušao da OTME PIŠTOLJ Kosti: Dobio je ŠEST METAKA!

Andrija Čikić je hrabro dete koje je pokušao dečaku ubici Kosti Kecmanoviću oteti oružje kojim je počinio masakr u OŠ Vladislav Ribnikar.

Dečak pun vedrine, radosti, perspektive, slovio je za jednog od najtalentovanijih učenika O.Š. Vladislav Ribnikar. Međutim, njegovi snovi prekinuti su 3. maja, kada ga je, zajedno sa još osam svojih drugara i čuvara škole, ubio vršnjak Kosta Kecmanović.

U pokušaju da zaštiti svoje drugare od sigurne smrti dečak je skočio na Kostu Kecmanovića, ali ga je monstrum upucao šest puta u vrat.

Andrija nas je napustio kao heroj, hrabro je stao ispred svog dželata u pokušaju da mu otme pištolj i sačuva živote svojih drugara.

Suzana i Miloš, bolom slomljeni roditelji, na Fejsbuk profilu podelili su emotivnu i bolnu vest, kojoj je, da drugačije nije odlučio Andrijin vršnjak Kosta Kecmanović koji je tog dana počinio zločin na Vračaru, trebalo da se raduju zajedno sa svojim sinom.

Nažalost, Andrija nije uspeo da sačuva sam sebe, kada je hteo da pobegne i spasi se već je bilo kasno.

Andrija je bio đak generacije, pun života i dečije nevinosti. Voleo je da svira klavir, bio je izvrstan u tome, na svakom takmičanju je uvek osvajao prestižne nagrade.

Od malih nogu se bavio tenisom, da je preživeo masakr verovatno bi postao vrsan šampion.

Andrija se bavio fotografijom, bio je jako talentovan i istaknut u toj umetnosti. Dečak pun vedrine, radosti, perspektive, slovio je za jednog od najtalentovanijih učenika te osmoletke. Njegovi roditelji, dva meseca nakon pogibije, objavili su samo jedan u nizu Andrijinih radova za koje je dobio nagradu, a ono što je dečak iz svoje glave preneo na papir, slama srca.

Ali nažalost to su sve samo sećanja.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.