ŠOK NA MREŽAMA! Supruga komentarisala svaku Zoranovu sliku i ostavljala LJUBAVNE komentare, ali njegova reakcija ZGROZILA mnoge

Srbija je u šoku nakon nezapamćenog zločina koji je juče počinio Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca, kada je prvo pucao svojoj ljubavnici (44) u glavu i naneo joj teške povrede, a zatim ubio svoju suprugu Vesnu (50) i na kraju presudio i sebi u trenutku kada ga je policija opkolila.

Supruga ostavljala ljubavne komentare ispod njegovih slika – on flertovao s drugim ženama

Kako se može videti na društvenim mrežama, Zoran je redovno kačio fotografije sa svojom suprugom Vesnom. Na slikama su uglavnom zagrljeni i nasmejani, a prijatelji su im ostavljali komentare u vidu srca.

Takođe, Vesna je komentarisala gotovo svaku objavu svog muža i ostavljala mu ljubavne komentare. Međutim, pored toga, Zoran je na Fejsbuku javno flertovao sa drugim ženama, ostavijajući im dvosmislene komentare.

Zoran Ristić, kako je juče saopštio MUP, počinio je zločin nelegalnim pištoljem, a dodali su i da do sada nije bilo prijava za nasilje u njegovoj porodici. Oružje kojim je ranjena žena u Kruševcu, pa ubijena žena u selu i na kraju počinjeno samoubistvo pronađeno je u Ristićevom automobilu, kraj njegovog tela.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.