ŠOK – NEDOVIĆ NE IDE NA SVETSKO PRVENSTVO!

Šok za Srbiju! Nemanja Nedović neće igrati na Svetskom prvenstvu na Filipina od 26. avgusta, javio je Meridian sport. On će nakon nastupa na pripremnom turniru u Atini ipak napustiti nacionalni tim i neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću.

Za sada nije poznat razlog zbog kojeg iskusni reprezentativac neće biti među „orlovima“, nakon što su prethodno Pešiću otkazali Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Vasilije Micić, Nikola Kalinić, Aleksej Pokuševski… Nedović je zbog povrede bio prinuđen da propusti najvažnije utakmice prošlogodišnjeg Eurobasketa, a najveći uspeh sa reprezentacijom ostvario je 2016. godine, kada je nastupao u finalu Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru.

Posle rastanka sa reprezentacijom, Nedović će dobiti priliku da još odmori, do početka priprema Crvene zvezde Meridianbet za novu sezonu. On je pod ugovorom sa crveno-belima i za sledeću sezonu i očekuje se da bude deo tima Duška Ivanovića. I dok se bude uigravano sa novim saigračima, Nejpijerom, Teodosićem, Tobijem i ostalima, reprezentacija će na Filipinima bez njega nastupati na Mundobasketu.

MN Press

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.