ŠOK U ZOO-VRTU: SNIMAO JE GORILE, A ONDA SE POJAVILA ŽIVOTINJA NA DVE NOGE!

Zoološki vrt je mesto gde možete videti životinje koje niste videli nikada i koje vas automatski mogu teleportovati makar virtuelno u neke druge zemlje odakle one potiču. Iako je svaka od njih interesantna na svoj način, najveću pažnju ipak privlače one misteriozne koje izazivaju strah, poput lavova, hijena, gorila.

U jednom odeljku zoo-vrta gde su smeštene gorile njihov čuvar je zabeležio nesvakidašnju scenu. Naime, sve je izgledalo uobičajeno dok se u jednom trenutku u kadru nije pojavila životinja koja je izgledala kao čovek obučen u kostim gorile. Na trenutak zbunjen, čuvar je nastavio da snima dok je ona uspravno šetala i ponosno prsila grudi. Ni u jednom trenutku se nije spustila i pridržala rukama o zemlju, što je izuzetno neobično za pripadnike te životinjske vrste.

Uz zvuke poznate pesme „Veliki dečak“ životinja je odvažno hodala s jednog kraja na drugi.

Silueta životinje je izdaleka delovala poput ljudske, što su mnogi korisnici društvenih mreža iskoristili da prokomentarišu, naglasivši kako se ona uopšte ne razlikuje od muškarca koji je krenuo da se obračuna sa nekim. Snimak je lajkovalo 5,1 milion korisnika TikTok mreže.

Video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.