Radovan Juračić, Srbin iz Kikinde, krenuo je iz Atine trajektom na ostrvo Kos, međutim, od ponedeljka u 20 časova, kada se poslednji put čuo sa suprugom Draganom, gubi mu se svaki trag.

U objavi koja od sinoć cirkuliše grčkim grupama, Dragana je navela da se sa suprugom čula poslednji put u ponedeljak oko osam sati uveče. Prema njienim rečima, na ostrvu Kos, trebalo je da bude oko šest ujutru po grčkom vremenu.

„Pozdrav, da li je neko juče putovao od Atine do ostrva Kos brodom, brod je krenuo iz Atine u 18h? Suprug je juče krenuo tim brodom i tu mu se gubi svaki trag. Oko 20h smo se čuli, bio je na brodu. Jutros je trebao oko 6 da stigne na Kos, a mobilni mu nije dostupan. Na Kos nije stigao. Bilo kakva informacija znači. Hvala“, glasila je Draganina objava unutar grupe „Grčka info„.

Uskoro je usledila dopuna informacije, u kojoj je navela da je Radovanov telefon lociran, ali na ostrvu Rodos.

„Da li ima nekog na Rodosu, lokacija telefona pokazuje da je tamo. Amerikis je ulica prodavnica je Karageorgiu Georgie“, napisala je ona.

Dragana je rekla da je on autobusom krenuo do Atine, da bi se tamo ukrcao na feribot za ostrvo.

– Autobusom je krenuo od Kikinde do Novog Sada. Nakon toga, išao je od Novog Sada do Atine isto autobusom. U Atini se ukrcao na ferobot, priča ona.

Kako je rekla, Radovan sa kojim ima dvoje dece, nikada nije imao običaj da ode negde, a da se ne javi prethodno. Na ostrvo Kos otišao je kod kuma, sa namerom da tamo nađe sezonski posao.

– Čuli smo se u ponedjeljak, u osam sati je bio na brodu. NIkada nije otišao da se ne javi. Otišo je kod kuma koji tamo radi da proba da nađe posao, kaže Dragana.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.