Srbin ponižen na nezpamćen način! Hrvatski trener žestoko obrukao Nemanju Radonjića u derbiju Torina! (VIDEO)

Šta god da je uradio, reprezentativac Orlova nije zaslužio ovakvo ponašanje stratega Bikova.

Nestašni dečko srpskog fudbala Nemanja Radonjič ponovo je u centru jedne nimalo prijatne situacije. Na „Alijanc stadionu“ Juventus i Torino igraju gradski derbi u 24. kolu Serije A, a gostujući trener Ivan Jurić povukao je potez kojim je baš ponizio srpskog ofanzivca.

Šta god da je uradio, a barem na prvi pogled nije ništa toliko strašno, reprezentativac jedne zemlje nije zaslužio da doživi to što je Radonjić večeras u Torinu. Hrvatski strateg pružio je šansu nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde priliku od 60. minuta, međutim samo 15 minuta kasnije odlučio je da ga izvede iz igre.

Nije tajna da Radonjić i Jurić već duže vreme nisu na istim talasnim dužinama. Srbin je, podsetimo, prošlog leta stigao među Bikove na pozajmicu iz Olimpika iz Marselja i u prvi mah učinilo se da bi sve tri strane mogle da profitiraju iz toga.

Međutim, u poslednje vreme hrvatski strateg i reprezentativac „orlova“ ušli su u „tihi rat“ i deluje da je posle večerašnjeg poteza Jurića došlo do tačke preko koje dve strane teško da će moći da nastave saradnju.

Foto: – Copyright Printscreen/Arena sport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.