Srce Marine Visković nije izdržalo: Pevačica se borila na sve moguće načine, ali…

Marina Visković kada ne nastupa u klubovima širom Evrope i regiona, peva na privatnim proslavama, zbog čega važi za jednu od najangožovanijih pevačica na domaćoj sceni.

Ova atraktivna pevačica bukirana je tokom cele godine pa je bukvalno retkost kada ugrabi da slobodno vreme iskoristi za odmor. Pre nastupa u klubu Omnia u Budvi, mnogi su očekivali Marinine izazovne fotografije sa plaže, međutim tog dana se odlučila za mirniiju varijantu, daleko od radoznalih pogleda.

– Sklonila sam se danas od gužve na primorju. U Podgorici sam kod mojih prijatelja i uživam u miru! Punim baterije za večeras. Znam da posle nastupa od uzbuđenja i adrenalina neću moći da spavam, tako da koristim sada momenat za sebe da se povučem – rekla je Marina za Svet.

Pevačica nam je otkrila da ovog meseca izlaze njene nove pesme a uskoro i ceo album na kom je takođe vredno radila. Nakon predaha u glavnom gradu Crne Gore, Marina je zablistala na bini kluba Omnia u Budvi. Pevačica se nije štedela na bini ovog popularnog kluba zbog čega se publici nije žurilo kućama, a nastup Marine Visković prepričavaće se na primorju još dugo.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.