Stanija Dobrojević pozirala polugola na snegu

Starleta i rijaliti zvezda, Stanija Dobrojević, spakovala je kofere i otputovala na Kopaonik, odakle redovno objavljuje provokativne fotografije. Stanija uživa na planini, a na novim fotografijama pozira obnažena na minusu, pa komentari samo pljušte!

Dok svi čekaju njen ulazak u Zadrugu koji je bio najavljen za februar, Stanija Dobrojević uživa na zimovanju na planini. Ona je pokazala obline na snegu i privukla veliku pažnju novim fotografijama. Naime, Stanija je sada pozirala  obnažena u sred snežne idile dok veje sneg.

Golišava zadnjica i provokativne poze, dovele su do toga da se Stanijin Instagram usija.

Stanija

Stanija se slikala polugola na snegu i pokazala da je veoma hrabra na ovim niskim temperaturama na Kopaoniku. U prvi plan je izbacila zadnjicu u tangama. Dok su pahulje padale, pa joj je i kosa bila mokra, ispozirala je u nekoliko poza s osmehom na licu. Mnogi komentarišu da je ovim fotografijama zadala domaći zadatak drugim starletama.

Nije otkrila na kojoj se lokaciji nalazi, ali je u komentaru napisala samo „Magične noći„. Komentari su se nizali, a neki su glasili: „Sve veštačko, pa i sneg“, „Svaka čast, sve pohvale“, „Magična devojka s magičnim očima“, „Lepo te slikaju mama i brat“, „Nemoj tako gola na hladnoću“…

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.