Stojković potvrdio odsustvo Vlahovića: „Mlad je, to nije baš normalno“

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković potvrdio je na konferenciji za medije da Dušan Vlahović neće biti na raspolaganju za ključne utakmice protiv Mađarske i Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ovu vest su još jutros plasirali italijanski mediji.

Vlahović je otpao sa liste, jer ima bolove u donjem delu leđa. Imali smo tu informaciju još prošle nedelje, bio sam u kontaktu sa njim, onda i naš doktor sa njihovim doktorom i njime lično, tako da on neće biti na spisku„, rekao je Stojković i dodao:

U momentu kada Vlahović nije igrao za Juventus, zabrinuo sam se, pa onda dođe sledeća nedelja i opet ista priča  i onda shvatiš da ga nećeš imati. Moraš da se osloniš na ono što imaš, tako da neće biti poziva drugim igračima. Ono što me raduje je što ćemo imati malo više vremena da radimo na taktičkim stvarima, važnim stvarima za tim. Kako treba da izgledamo, da se ponašamo na terenu, iskoristićemo maksimalno vremena da igrači imaju čistu sliku i viziju šta i kako treba raditi. Naravno da mi je žao zbog Vlahovića, radi se o vrhunskom napadaču, ali takve povrede me brinu jer je on ipak mlad igrač koji ima probleme sa leđima, preponama i ne znam čime još sve ne, što nije baš normalno, ali moramo da prihvatimo da je to tako„, kazao je Stojković.

Srbija u subotu gostuje u Budimpešti, dok tri dana kasnije dočekuje Crnu Goru u Beogradu.

Izvor: Sportske.net

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.