STRAŠNO UBISTVO USRED BELA DANA: Muškarac napunio pištolj i pucao u čoveka na ulici! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Na snimku se vidi kako se osumnjičeni nekoliko minuta muči da napuni pištolj dok stoji odmah iza beskućnika, koji sedi na ivičnjaku samo nekoliko koraka dalje, a zatim puca u čoveka koji će tek biti identifikovan.

Muškarac iz Sent Luisa uhapšen je nakon što se na društvenim mrežama pojavio video na kojem se vidi kako nonšalantno puca usred bela dana i ubija beskućnika.

Dešan Tomas (23) uhapšen je zbog ubistva u ponedeljak, ali još uvek nije podignuta optužnica.

Na snimku se vidi kako se osumnjičeni nekoliko minuta muči da napuni pištolj dok stoji odmah iza beskućnika, koji sedi na ivičnjaku samo nekoliko koraka dalje, a zatim puca u čoveka koji će tek biti identifikovan.

 O moj bože. On ga je samo je ubio – čuje se da govori svedok ovog stravičnog ubistva, koji je i snimio događaj.

Pucnjava se dogodila u centru grada Sent Luisa u ponedeljak oko 10 sati, a Tomas je priveden u lokalnoj biblioteci nakon što je pobegao sa mesta događaja, saopštila je policija.

Žrtva se par minuta ranije odbranila od Tomasa na benzinskoj pumpi, a on ga je potom jurio preko ulice pre nego što ga je upucao, piše Dejli mejl.

– Tviter je uklonio ovaj video koji sam juče objavio, pa ću ga ponovo objaviti. Ne prikazuje ubistvo na kameri, pa prestanite da ga cenzurišete – napisala je osoba koja je objavila video u svom tvitu, prenosi Kurir.

Foto:  Printskrin/Tviter/@CollinRugg

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.