Sunovrat karijere mladog fudbalera

Kroz srpski fudbal je prodefilovao veliki broj fudbalskih talenata, neki su uspeli da naprave karijeru i da se domognu najvećih instanci. Međutim, sa druge strane tu su i oni koji su ostali samo na „obećavajućem“, iako imaju još mnogo „fudbalskih godina“ pred sobom.

Jedan od najvećih „šta ako fudbalera“, jeste i aktuelni igrač Mančester sitija, koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Santa Klari – Filip Stevanović.

Stevanović je već od najranijeg doba pokazao o kakvom talentu se radi, igrao je dobro u Partizanu i zapao je za oko čelnicima Mančester sitija. Otišao je put Engleske, usledile su pozajmice u Herenven i Santa Klaru, ali, publika u Srbiji je o njemu mogla da čuje samo zbog njegovog raskalašnog života i društvenih mreža.

Jednostavno, fudbal je potpao u drugi plan, dok se „dominiranje“ sa igrališta prebacilo na Instagram, TikTok…

Ovoga puta je Stevanović još jednim snimkom pokazao da fudbal ima u „malom prstu“, ali, teško je to prebaciti na teren. Odigrao je tek osam utakmica u sezoni za nama u Santa Klari, dok je izbacio i nov snimak na TikTok.

On se sa jednim prijateljem dobacivao na terenu, gde je nogom na neverovatan način uspeo loptu da ubaci u koš, što na oko izgleda izuzetno lepo.

Čak je i ranije dospevao u žižu javnosti, ali zbog buržujskog života. Skupocene garderobe, letovanja i automobila.

Očigledno, postale su bitne neke druge stvari u njegovom životu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.