Sve o učeniku koji je pucao u školi na Vračaru

Srbiju je jutros potresla vest o nezapamćenom zločinu, kada je učenik 7. razreda Osnovne škole na Vračaru „Vladislav Ribnikar“ ubio devetoro ljudi.

Sve je počelo kada je učenik K.K. ušao u školu i započeo svađu sa radnikom obezbeđenja i, kako deca iz škole pričaju, ubio ga. Potom na hodniku sreće tri devojčice u koje puca i njih lišava života, nezvačnično saznaje Telegraf.rs

Svoj krvavi pir četrnaestogodišnjak nastavlja u kabinetu istorije, kada prvo puca u nastavnicu, a onda ubija pet drugara. Kako sazanajemo od dece iz škole, nekoliko dečaka skočilo je na njega i navodno ga savladalo, dok je on i u tim momentima pucao i ostavio rupe od tri metka na zidu.

Kako deca tvrde, K.K. je bio odličan đak, imao je sve petice, tih i povučen, u školi su ga zvali „štreber“ , a nezvanično se saznaje i da je dobio jedinicu iz istorije što ga je iznerviralo. Drugari su ga zbog toga, navodno, zadirkivali.

Bio je često na takmičenja.

Podsetimo, dečak (14) pucao je u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“ i ubio čuvara osmoro dece. Povređeno je nekoliko učenika, saznaje „Telegraf.rs“.

Kako saznajemo, učenik te škole, koji ide u sedmi razred, došao je u školu naoružan i počeo da puca, sve je trajalo oko pet minuta.

(Telegraf.rs)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.