SVEŠTENIK ME SILOVAO KAD SAM IMAO 13, HTEO SAM DA SE UBIJEM PRED DECOM

2021. godine, navodne SMS poruke 36-godišnjeg glumca Armija Hamera sa raznim ženama objavljene su na internetu, uključujući poruke u kojima je navodno detaljno opisao svoje navodne kanibalističke fantazije i nastrane fetiše.

Optužilo ga je i nekoliko žena za nasilno ponašanje. Prvi put za dve godine, Armi Hamer je dao za intervju za Er Mail, gde je govorio o optužbama, otkrio da razmišljao o samoubistvu i rekao da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što je bio seksualno zlostavljan kao tinejdžer.

O zlostavljanju koje je doživeo kao tinejdžer

Armi kaže da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što ga je sveštenik (evanđelistički pastor) seksualno zlostavljao kada je imao 13 godina.

– Ono što je to učinilo za mene je da je uveo seksualnost u moj život na način koji je bio potpuno van moje kontrole. Bio sam nemoćan u toj situaciji. Nisam mogao ništa u toj situaciji. Seksualnost mi je predstavljena na zastrašujući način gde nisam imao kontrolu. Tada su moji interesi bili: želim da imam kontrolu nad situacijom, seksualno, istakao je on.

O svojim odnosima sa osobama koje su ga optužile za zlostavljanje

Armi je priznao da je „dinamika moći bila isključena“ i priznao da je bio „milion odsto“ emocionalno uvredljiv prema svojim partnerkama.

– Imao bih ove mlađe žene u srednjim dvadesetim, a ja sam u svojim 30-im. U to vreme sam bio uspešan glumac. Mogle su da budu srećne što su samo bile sa mnom i pristale bi na stvari za stvari za koje možda inače nekome ne bi rekle „da“. To je neravnoteža moći u situaciji.

O razmišljanju o samoubistvu nakon optužbi

Armi je otkrio da je razmišljao o samoubistvu dok je život počeo da mu se raspliće.

– Ušao bih u okean i plivao koliko sam mogao, a onda se nadao da ću da se udavim, ili da me udari čamac, ili da me pojede ajkula – priseća se Armi života na Kajmanskim ostrvima.

– Onda sam shvatio da su moja deca još uvek na obali i da to ne mogu da uradim svojoj deci.

Armi deli dvoje dece – ćerku Harper (8) i sina Forda (6) sa bivšom suprugom Elizabet Čejmbers.

O svom ponašanju i naknadnim optužbama

Iako negira bilo kakve krivične radnje, Armi priznaje da je imao „svoje bubice“ i da je proveo dosta vremena radeći na sebi.

– Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za činjenicu da sam bio kreten, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da se osećam bolje, a kada bih završio, nastavio sam dalje – rekao je Armi.

– Sada sam zdravija, srećnija i uravnoteženija osoba. Mogu da budem tu za svoju decu na način na koji nikada nisam bio… Zaista sam zahvalan za svoj život i moj oporavak i sve. Ne bih se vratio i poništio sve što mi se dogodilo.

O tome gde mu je sada život

Armi kaže da mu se život poboljšao nakon oporavka i da sada radi kao trezan saputnik zavisniku koji se oporavlja.

– Preseliću se kod njega i živeti sa njim, navesti ga na zdravu rutinu, uvesti ga u dobar raspored sastanaka [oporavka], odvesti ga u teretanu, kuvati mu zdravu hranu – rekao je Armi.

– Osećam se kao da se moj oporavak okrenuo od mene da budem onaj kome je potrebna pomoć da ostanem trezan, do toga da sam u stanju da pomognem drugima – poručuje Armi.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Foto: Peofimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.