Terzić o žrebu za LŠ: „Zvezdi je potreban Real“

Fudbalere Crvene zvezde uskoro čeka nastup u grupnoj fazi Lige šampiona, treći u poslednjih šet godina, a prvi koji je izboren direktno, odnosno bez kvalifikacija.

Generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić govorio je za „Žurnal“ koga bi voleo da crveno-beli dobiju u grupi Lige šampiona.

Pa recimo, voleo bih da u jednoj varijanti bude to Barselona, Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A druga, da dođe Fejnord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog, a i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija. Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik – atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti, Fejenord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih ja voleo Francuze… Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester„, otkrio je Terzić.

Zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna je utakmica sa Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što treba. Potreban nam je Real Madrid, ili Barselona. Barselona i Mančester se muče, gledam sada redovno. Velika imena, muče se. Mančester se takođe muči„, smatra Terzić.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona je na programu 31. avgusta, a Crvena zvezda će se naći u trećem šeširu.

Srdjan Stevanovic/Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.