Ti, majka? Jelena Đoković na Dijaninoj slici napisala šta zaista misli o njoj FOTO

Jelena Đoković podelila je fotografiju svog supruga, Novaka Đokovića, i njegove majke, a mnogima je posebno privuklo pažnju ono što na objavi piše. Mediji su pisali o tome, ali nije zgoreg ponovi, čisto da bi se na spekulacije o njihovom odnosu konačno stavila tačna. Pa, evo…

O odnosu Jelene i Dijane Đoković dugo se polemisalo. Te u dobrom su odnosu, te nisu, a određeni „sukobi“ proizašli su direktno iz njihovih izjava, posebno Dijaninih, koja je i sama istakla da se ne slaže kako njen sin i snaja odgajaju decu, kao ni da joj se ne dopada način ishrane.

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način – rekla je Dijana jednom prilikom.

Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

Na mečevima Dijana i Jelena nikada ne sede jedna pored druge, a kada god je to bilo moguće, zaobilazile su se u širokom krugu. Čak i nedavno, kada je Dijani bio rođendan, ponovo je izostala javna čestitka na mrežama. Međutim, stvari su se ipak u poslednje vreme i te kako promenile. Sada, kada je Novak odneo pobedu na još jednom Australian Openu, jasno je da su „ratne sekire“, ako ih je i bilo, definitivno zakopane, a „dokaz“ da je to tako je i Jelenin Instagram, na kojem je repostovala emotivnu fotografiju na kojoj Dijana grli Novaka.

Foto: Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.