Top 5 pevačica sa najvećim grudima na estradi, pobednica je baš iznenađenje

One su lepe, atraktivne, zavodljive ali pored prirodne lepote koja ih krasi, imaju i impresivne atribute. Brojne dame sa estradne scene mogu da se pohvale bujnim poprsjem, do duše neke prirodnim, a neke silikonskim.

Bilo kako bilo, nema sumnje da svojim dekolteom privlače pažnju, a mi smo izdvojili pet javnih ličnosti koje se mogu pohvaliti najvećim poprsjem na estradi.

Jelena Karleuša važi za jednu od najfatalnijih žena sa naše scene, a i šire. Iako se muškarcima kod Jelene sve dopada, njen dekolte je nešto što je oduvek izazivalo najviše pažnje.

Dara Bubamara se zbog veličine grudi često nalazi na meti kritika, ali ona ne deli mišljenje sa većinom, već na društvenim mrežama ponosno ističe ono sa čim raspolaže.

Vlasnica dekoltea koji sigurno mami uzdahe je i Katarina Grujić. Pevačica nas često počasti fotografijama u kupaćem kostimu i ne stidi se da stavi svoje grudi u prvi plan.

Najveće prirodne grudi na estradi koje bi poželele mnoge dame pripadaju Jani Todorović. Iako je u nekoliko navrata poželela da ih smanji, u toj nameri sprečio je suprug Ivan.

A koje su još dve pevačice ponele ovu laskavu titulu pogledajte u videu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.