Tragedija poznatog pevača, supruga izvršila samoubistvo

Pokojni pevač Bora Drljača doživeo je tragediju od koje se do poslednjeg dana nije oporavio. Njegova supruga Verica digla je ruku na sebe i pronađena je u parku kod hotela Jugoslavija, a u stanu mu je ostavila oproštajnu poruku sa dve rečenice.

– I dan danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasio sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim – rekao je Drljača jednom prilikom i otrkio da se šokirao kada je našao njeno oproštajno pismo:

– Došao je najcrnji dan u mom životu. U nedelju, mlađi sin Branislav i ja otišli smo na ručak kod rođaka u Inđiju. U ponedeljak je Verica imala zakazano kod lekara. Dogovorili smo se da po nju dodđem u deset ujutru kako bih je odvezao. Kada sam došao ispred stana iz nekog razloga sma počeo da se tresem. Pozvonio sam – ništa. Onda sam pokušao ključem da otvorim vrata, nije išlo. Uhvatio sam rukom kvaku i shvatio da su vrata otključana. Sa zebnjom sam ušao u stan i počeo da je dozivam. Jurio sma iz prostorije u prostoriju, ovratao sva vrata, vikao ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Kada sam nba stolu video pismo, odmah mi je sve bilo jasno. U njemu je pisalo: „Umorna sam od života, čuvaj mi decu!“ Znao sam. Onesvestio sam se. Ne znam kada sam došao sebi. Pozvao sam policiju, pozvao sam i decu i njenog brata – bile su strašne jezive reči koje je izgovarao pokojni Bora.

Policija ju je tek popodne pronašla mrtvu u parku pored hotela „Jugoslavija.“

Bora je smatrao da nije želela da se ubije u stanu jer bi je sprečio.

– Nije htela da se ubije u stanu, jer je verovatno mislila da ću je, kao prošli put, naći i spasiti. Sigurno nije htela da naši sinovi vide takav prizor. Nisam imao snage da odem da je vidim, da je identifikujem. Učinio je to moj brat od tetke. Ali, pre nego što smo je sahranili na groblju, da bih je poslednji put video. Bila je prelepa. Kao da spava. Ne znam kako sam to izdržao – bile su Borine reči.

Foto: Shitterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.