Tragedija u domu pevačice

Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših pevačica na našoj estradi, a pored nje interesantne su javnosti i njene sestre Dragana i Kristina koje su takođe nestvarne lepotice.

Često se Kristina pojavljuje u medijima zbog svog kreatorskog posla, ali i starija Dragana koja je vlasnica prestižnih salona lepote. Ona se nedavno na svom Instagram profilu oglasila i otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života, a na njenu ispovest niko nije ostao ravnodušan. Prisetila se bombardovanja ali i svog porođaja i bolesti koju je kasnije dobila.

‒ Znate kako je bilo? Bombardovanje… 11. 4. 1999. Nikada nisam mogla da pišem o ovom periodu mog života, jedan je od težih. Muž u vojsku, tata ostaje u Srbiji, a mi žene same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener. Pošto sam u devetom mesecu, pozlilo mi je u avionu. Slećemo i hitan porođaj. Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi. Dosta ranije. I tada kreće pakao… ‒ započela je ispovest Dragana.

Kako je istakla jedino dobro u celoj priči je bila njena ćerka Sara.

– Ona je jedino bila dobro, moja Sara. Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Ok… Postporođajna depresija sledi i neću više ništa. Neću ni da živim. Ali, posle dve nedelje je prihvatam i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi.

– Kako ona kaže kada je bilo šta pitam: Majka, ja ne znam šta ti više nije jasno…

Pa, nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo. I neka… Volim što je svoja, volim što zna šta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla: Hoću samo onako kako ja hoću, slagala se ti ili ne. Međutim Sara je izrasla u prelepu devojku na koju je majka danas ponosna.

– Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene. Volim te, hrabra moja devojčice. Uvek ću biti uz tebe, sa tobom i iza tebe. Dok dišem, napisala je sestra Nataše Bekvalac.

Antonio Ahel/ATAImages

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.