Tragedija u domu Slavnića

Zdravstveno stanje Zvezdanove majke iz dana u dan sve je lošije

Sada se navodno sve naglo pogrošalo, pa je pre nekoliko nedelja hitno izvedena iz doma za stare i smeštena u jednu ustanovu kako bi lekari u potpunosti mogli da joj se posvete i ukažu joj neophodnu pomoć s obzirom na to da se bori sa demencijom.

– Slavica je mnogo loše, žena je skroz nestabilna. Demencija je u poslednje vreme baš uzela maha. Ona nekada nekoliko puta uradi ili kaže istu stvar. Ono što je bilo veoma zabrinjavajuće jeste činjenica da je Slavica nekoliko puta uzimala šaku lekova i pila, ne znajući koji lek uzima. Tako je jedan dan istu terapiju popila tri puta iako je ista propisana samo jednom dnevno. Situacija je tada bila alarmantna, budući da su to sve jaki lekovi i da je mogla da plati glavom – kaže izvor blizak Slavnićima i nastavlja:

– Ona je mnogo prijatna kada je svesna s kim priča, veliki je borac, ali je život nije mazio. Nekada ne zna ko je ko, pa svašta tako priča, nepovezano. Često je govorila da za svoju propast krivi Moku i Zvezdana. Istina je da je razvod od Moke mnogo uticao na njeno zdravlje, ali isto tako i njegovo ponašanje, budući da je bio baš loš prema njoj i da je nikada nije štedeo na rečima.

Kako se navodi, Slavica obožava svoju snajku Anu Ćurčić i pati zbog svega što joj je njen sin priredio.

Foto: Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.