Tragedija u porodici Đogani: Vesna potpuno slomljena od bola, kroz suze otkrila šta im se desilo

Uvek kada pogledamo Vesnu i Đoleta Đoganija vidimo jedan srećan par i pomislimo da im je uvek sve išlo odlično, od privatnog do poslovnog života. Ipak, Đoletova supruga je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da nažalost nije baš tako, te da su 2011. godine prošli kroz veoma bolan period.

– Bila sam u velikoj depresiji posle gubitka bebe. Pila sam šaku lekova i nisam bila u stanju ništa da radim. Imala sam čak i tefter u koji sam zapisivala kad koju terapiju uzimam. Dok sam ležala u bolnici, gledala sam i starije i mlađe žene koje se bore s raznim problemima. Pomislila sam koliko se mi, žene, u životu mučimo s raznim ginekološkim nedaćama, ali šta je, tu je – iskreno je ispričala Vesna, a onda se osvrnula na svoj prvi porođaj:

– Taman kad nas je krenulo u poslu, ja sam zatrudnela. Đole je jedno vreme pričao: „Jao, pa gde baš sad!“ Posle porođaja sam se promenila, ali sam dobila nove strahove. Prvih šest meseci bila sam u postporođajnoj depresiji. Epidural sam baš teško podnela, bila sam sva šlogirana i nisam tokom vožnje smela da gledam ni levo ni desno. Samo pravo. Bila sam mnogo nesrećna, a bebu sam toliko želela da je to bilo ludilo. Dojim dete, a suze same idu niz lice.

Tokom trudnoće se ugojila, pa se kako kaže zbog viška kilograma krila od ljudi na svakom koraku.

 Ugojila sam se 30 kilograma tokom trudnoće. Kad sam izašla, trebalo je da se vratim među devojke koji su 10 godina mlađe od mene i koje su mršave. Iz porodilišta sam izašla kroz podrume da me niko ne bi video. Baš mi je sve to bilo stresno, a u drugoj trudnoći sam se ugojila upola manje. Između sam imala taj pobačaj. Sad, kad se setim kroz šta sam sve prošla, nije mi dobro, ali me je donekle i ojačalo – završava pevačica.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.