Tragične vesti: Poginuo jedan od najvoljenijih sportista u Americi

Aleks Kolins, nekadašnja zvezda NFL šampionata i igrač Sijetl Sihoksa i Baltimor Rejvensa, poginuo je u užasnoj nesreći koja se dogodila u Loderdejl Lejksu na Floridi u 29. godini.

Kako je navedeno u izveštajima lokalnih medija, Kolins je vozio motor kada je naleteo na terensko vozilo marke Ševrolet. Vozač automobila je pokušao da skrene levo kada je na njega naleteo Kolins. Nekadašnji igrač američkog fudbala je od siline udarca proleteo kroz staklo automobila koji se potom zavrteo, ali se zaustavio pre nego što se prevrnuo. Kolins je u karijeri igrao za Sijetl, Baltimor i potom Memfis Šouboutse u USFL-u, drugoj američkoj ligi u američkom fudbalu, prenosi Nova.rs.

Od 2016. godine, kada je kao pik pete runde a 171. ukupno ušao u NFL, ukupno je zabeležio 1,997 pretrčanih jardi uz 18 tačdauna, dok je imao i jedan tačdaun hvatanjem uz 467 uhvaćenih jardi. Iako nije spadao u sam vrh NFL-a, Kolins je bio jedan od najvoljenijih i najpopularnijih igrača kod navijača i ljubitelja ovog sporta, a posebno je bio poznat po proslavama nakon postignutog tačdauna, kada bi plesao irski ples.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.