U DOMU MRTVE UČESNICE PAROVA ZATEKLI STRAŠNU SCENU

Bivša učesnica rijalitija Parovi, Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Telo Voljenke Ilić, otkriveno u bazenu u njenom domu, sa vezanim nogama i tegovima pričvršćenim za glavu, piše „Dominikan tudej“. Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem, a pronađeno je i oproštajno pismo u koj je stajala fotografija preminule majke, kao i sveća, šest svetaca, plišani zečić i Voljenkin pasoš.

Navodi se da su Voljenkine noge bile vezane sivom trakom, kao i da je pronađen crno-plavi konopac za vežbanje na butini. Dva siva i dva plava tega bila su vezana za Voljenkinu glavu, pričvršćena selotejp trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je bio i beli veo. Iako je slučaj u početku tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje da se možda nešto drugo dogodilo. Trenutno se sprovodi detaljna istraga.

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone Parova. Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica. Ona se nakon učešća u rijalitiju odselila u Dominikasu Republiku odakle je redovno objavljivala svoje fotografije.

Mnogi su primetili da je tada napravila veliku promenu u svom izgledu, te da je promenila boju kose u plavo. Na fotografijama Voljenka je uvek pozirala srećna i nasmejana, te ništa nije moglo naslutiti na tragediju koja se dogodila.

Ona je često i pokazivala u kakvom luksuzu uživa u vili sa bazenom, zelenilom i palmama. „Dominikan tudej“ piše da je na imanju pronađeno pismo na srpskom jeziku, u kome je Voljenka Ilić napisala da ne želi da nastavi da živi. Telo Voljenke Ilić prebačeno je u Nacionalni institut za forenzičke nauke u Santjagu, gde će biti urađena obdukcija.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.