U GLAVU UPUCAN IZ OČEVOG PIŠTOLJA? Novi detalji ranjavanja dečaka (16) u Vršcu

Maloletni Vrščanin (16), koji je sinoć oko 21 sat teško ranjen u glavu, navodno je upucan iz pištolja svog oca.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, reč je o nesrećnom slučaju, koji se dogodio u porodičnoj kući ranjenog mladića. Momak koji je pucao ima 18 godina.

U nekom momentu oni su uzeli pištolj maloletnikovog oca i u nesmotrenoj igri ovaj stariji je ispalio hitac koji je pogodio tinejdžera u glavu.

Istraga je još u toku.

Navodno, hitac kojim je dečak (16) pogođen u glavu, ispaljen je iz službenog pištolja Ministarstva unutrašnjih poslova, saznaje nezvanično Nova.

U kakvom je stanju dete

Maloletnik koji je sinoć oko 21 čas ranjen u glavu, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen, potvrđeno je Novostima.

– Svestan je i komunikativan. Trenutno se nalazi na posmatranju u Urgentnom centru u Beogradu, gde je sinoć hitno bio dovezen. Zadobio je samo površinsku ranu, nakon što ga je pogodio metak iz pištolja, koji je nehatno ispalio njegov prijatelj star 18 godina – rečeno je.

Te kobne večeri, ranjenom mladiću su došli drugari. U nekom momentu neko je uzeo pištolj njegovog oca. U nesmotrenoj igri, mladić star 18 godina je nehatno ispalio metak. Mladića je najverovatnije okrzao rikošet.

Istraga je još u toku.

S. U./Kurir

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.