U „mercedesu“ Uroša B. pronađena neobična stvar

U automobilu su pronađena tri prazna okvira automatske puške, nekoliko ručno pravljenih bombi, mnogo municije i pištolji.

Policija je u selu Šepšin kod Mladenovca pronašla „mercedes“ iz kog je Uroš B. (21) u kasnim večernjim satima 4. maja pucao na nedužne meštane sela Malo Orašje i Dubona. U njemu je, osim oružja, pronađen i ranac za dostavu hrane.

Vozilo je bilo skriveno na oko kilometar udaljenosti od glavnog puta. Meštani Šepšina, ali i okolnih sela, sumnjali su da je Urošev automobil baš na nekom od zemljanih puteva u Šepšinu, ali su pretpostavljali da se zaglavio.

Selo je u proteklih nekoliko dana vrvelo od policije, a fokusirani su bili baš na deo sela u kom se put spušta u deo koji je zarastao i gde se silazi na zemljani put, kako bitu izvršili pretragu terena.

U automobilu su pronađena tri prazna okvira automatske puške, nekoliko ručno pravljenih bombi, mnogo municije i pištolji.

Još jedan detalj, koji nije prošao nezapaženo, je da se u automobilu nalazio i ranac koji se koristi za dostavu hrane. Kako saznaje Telegraf.rs, Uroš B. je ranac kod sebe imao kako bi se, ako ga tokom bekstva zaustavi policija, predstavio kao dostavljač koji se slučajno našao na tom putu.

Podsećamo, Uroš je masakr započeo u selu Malo Orašje. Tamo je ubio Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21). Oni su proslavljali rođenje deteta Nemanjine sestre.

U selu Dubona ubio je policajca Milana P., njegovu sestru Kristinu P. i Dalibora T.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.