UHAPŠEN SRBIN U CRNOJ GORI: Sumnjiči se da je upao kroz prozor u ugostiteljski objekat i ukrao novac i aparat za igre na sreću!

Lišen je slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužiocu

Z. R. iz Srbije uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je  provalio u ugostiteljki objekat koji se nalazi u prizemlju kuće u mestu Njegovuđa i ukrao pare i aparat za igre na sreću.

Crnogorska policija saopštila je da su na Žabljaku jutros u pet sati dobili prijavu da je nepoznati izvršilac provalio u ugostiteljski objekat koji se nalazi u prizemlju kuće u kojoj oštećena stanuje sa porodicom.

– Sumnja se da je Z.R. izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret tako što je ušao u pomenuti ugostiteljski objekat kroz prozor koji je bio otvoren u toaletu i otuđio određenu količinu novca. Osim toga, on je ovom prilikom otuđio i aparat za igre na sreću koji je odbacio od sebe u blizini ugostiteljskog objekta. Lišen je slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje – piše u saopštenju crnogorske policije.

foto:Copyright Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.