UHAPŠENA DEVOJKA (25) IZ SRBIJE U NEMAČKOJ

Srpkinja (25) uhapšena je u Nemačkoj po Međunarodnoj poternici koju je raspisao Okružni sud u Luksemburgu!

Srpkinja je, prema pisanju nemačkih medija, uhapšena u petak oko 15.27 sati u stambenoj zgradi u Ulici Jakobštrase u okrugu Burbah.

– Ispred zgrade bila su parkirana dva policijska vozila, a iznutra su odjekivali povici: „Ruke gore! Ostavite to gore!” Ubrzo potom policija je izvela žensku osobu koja je zatečena u stanu u kom je bilo još 12 ljudi – navodi „blaulichtreport“ koji je objavio i fotografiju hapšenja naše državljanke.

Inače, policija je upala u zgradu zahvaljujući informacijama koje su imali, a koje su se odnosile na podatke da se Srpkinja krije u toj zgradi.

– Za 25-godišnjim državljaninom Srbije traga se po evropskom nalogu za hapšenje koji je raspisao Okružni sud u Luksemburgu. Sumnja se da je uhapšena devojka član kriminalne grupe koja se bavila provalama i pranjem novca – piše nemački portal i dodaje:

– Navodi se da je grupa počinilaca kojoj je pripadala uglavnom vršila provale i da je bila aktivna na međunarodnom nivou, uglavnom u Nemačkoj i Luksemburgu. Intenzivnom istragom koju su sproveli inspektori Sarlanda ukazali su na to da tražena osoba povremeno boravi u stambenoj zgradi u Sarbrikenu – piše nemački mediji.

Pošto su se inspektori uverili da je žena bila tamo, uz podršku uniformisanih kolega uhapsli Srpkinju sa poternice.

Foto: Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.