ULOVILA GA USRED SE*SUALNOG ODNOSA NA KREVETU! (VIDEO)

Australijanka Odrej Yang ostala je ljuta i šokirana nakon što je saznala da je njen unajmljeni čuvar ljubimaca Ahmet Ozturk, imao se*s sa drugom ženom, a trebalo je da čuva mačke

Kada je saznao da ga posmatraju nadzorne kamere, Ahmet je oterao svoju „prijateljicu“ i rekao da ga je poneo trenutak.

Australijanka Odrej Yang ostala je ljutia i šokirana nakon što je saznala da je njen unajmljeni čuvar ljubimaca Ahmet Ozturk, imao se*s sa drugom ženom, a trebalo je da čuva mačke.

Ahmet je u stan trebalo da dolazi jednom dnevno na pola sata kako bi zbrinuo mačku, ali je ostajao i po šest sati duže, kako prenosi Mirror.

Na snimku se vidi kako se par grli i ljubi, a onda je zatim i polegnuo ljubavnicu na tlo.Odrej mu je poslala poruku i pitala šta se događa, a njena prijateljica je otišla lično u stan.

Kada je saznao da ga posmatraju nadzorne kamere, Ahmet je oterao svoju „prijateljicu“ i rekao da ga je poneo trenutak. „Nisam imao nameru to da napravim. Sa ženom sam koja voli mačke, a i sama ima dve. Jako mi je žao, tako nešto nisam nikada pre napravio“, kaže Ahmet. Kompanija je platila čišćenje stana Australijanke.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.