UMRO JE U STANU KOD LJUBAVNICE Nikolina Pišek potvrdila nagađanja o smrti pokojnog muža!

Voditeljka je poručila kako se o smrti njenog muža pisalo stalno i da se pričalo da je na masaži umro dok je bio na drugoj ženi

Nikolina Pišek potvrdila je nagađanja o okolnostima smrti pokojnog supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina Pišek pre nešto više od godinu dana izgubila je supruga, a u trenutku kada su joj javili za njegovu smrt ona je sa ćerkom bila u Zagrebu. Vidoje Ristović je trebalo da im se pridruži, ali to se nije dogodilo.

– Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto. Rekla je: ‘Vido je umro’, a ja sam rekla – ‘Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?’ Jednostavno to neko vreme nisam procesuirala – objasnila je.

Voditeljka je poručila kako se o smrti njenog muža pisalo stalno i da se pričalo da je na masaži umro dok je bio na drugoj ženi.

– Pa manje više sve što je napisano je istina – priznala je Nikolina i dodala da ju je to iznenadilo.

– Bili ste verni jedan drugome ili? – upitana je.

– Pa ja jesam – rekla je i dodala kako nije pretpostavila da je bio neveran.- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža… Sve je jako čudno uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca – ispričala je dalje.

Tako je preko noći postala i udovica i prevarena žena, ali to je nije obeshrabrilo.

– Imala sam trenutke kada me to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rešavati, na koje se moram fokusirati…decu o kojoj moram brinuti – rekla je Nikolina.

Nisu je štedeli ni javnost, ni mediji, a najmanje bivši svekar – čijih pretnji se ne boji.

– Zakon je na mojoj strani i ja znam da ću iz ove bitke izaći kao Pirov pobednik. Vreme je da tim nekakvim lokalnim umišljenim šerifima, koji si daju kojekakve nadimke i titule raznih velikodostojnika stanem na kraj. Stvari treba staviti na svoje mjesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi se trebali bojati upotrebljavati ga. Prietnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade s njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam jednostavno preluda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne grizu – otkrila je dalje.

– Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcionišeš – otkrila je dalje Nikolina o kritikama koje je dobila od javnosti jer je prerano skinula crninu i vratila se na posao.

– Ja sam odustala od te crnine kada mi je ona prestala goditi, jer neko vreme mi je godila, postoje razlozi ti običaji koliko god izgledali bizarno zapravo imaju smisla…jer se ti želiš sakriti, utopiti i poručiti svima da odstupe, ali mom slučaju niko nije odstupao, tako da mogla sam se ja zamotati u crno od glave do pete i napraviti si prorez za oči – to bi bilo isto. Ta crnina moja nije odbijala napade drugih što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja maknula – otkrila je Nikolina za „24.hr“.

Nije sigurna bi li brak između nje i Vidoja završio razvodom, ali pokojnog supruga bi ponovno birala, ali mnoge bi stvari drugačije postavila od početka. Budućnosti se ne boji, vilu ne prodaje, ne traži ni novu ljubav.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.