Kamere su uhvatile manekenku iz Ukrajine i njenog dečka kako nasmejani ulaze u hotel na Tajlandu, a iz hotela je izašao samo on.

Ukrajinska manekenka pronađena je mrtva i isečena na komade u luksuznom stanu na Tajlandu u kom je boravila sa svojim poljskim dečkom – koji je navodno koristio Gugl prevodilac kako bi zatražio pomoć pri uklanjanju njenog tela. Alona Savčenko (24), prijavila se u hotel-apartman Ki Sathorn-Charoenraj u Bangkoku sa svojim partnerom Janom Jerzi Lagoda-Filipovim (25), 29. aprila, piše Dejli Mejl.

Lagoda-Filipov je imao firmu za oglašavanje registrovanu u Kovent Gardenu na londonskom Vest Endu, a Savčenkova je ranije radila za njega. Par je izgledao srećno dok su zajedno šetali kroz hotel u kom su boravili, a na snimcima sa kamera iz hodnika se vidi kako se par osmehuje dok ide prema sobi.

Obezbeđenje je shvatilo da nešto nije u redu ujutru 15. maja kada je poljski turista napustio zgradu, sam i u žurbi sa prtljagom i delovao je veoma nervozno. Lagoda-Filipou je zaustavio taksi koji je vozio Suračaj Sabajbang, a on je kasnije i pozvao hotel da ih obavesti o ponašanju Poljaka nakon što je on navodno koristio aplikaciju Gugl prevodilac da zatraži pomoć pri sečenju tela.

Na snimku sa kamera vidi se kako Lagoda-Filipov izlazi iz hotela i trese se dok izlazi iz lifta i vuče kofer za sobom. Nakon poziva gospodina Suračaija, hotelsko osoblje je otišlo da proveri sobu para na 32. spratu gde je na krevetu pronašlo isečeno telo gospođe Savčenko.

video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.