UTAKMICA PREKINUTA, SVET U SUZAMA: Nestvarne scene iz Turske! Navijači Bešiktaša fenomenalnim gestom usrećili hiljade nesrećnih mališana

UTAKMICA između Bešiktaša i Antalijaspora koja se igra u okviru 14. kola turskog šampionata je prekinuta. Ali, za razliku od učestalih huliganskih izgreda koji su svojstveni ovo zemlji, ovoga puta razlog za prekid je potpuno drugačije prirode.

Da rezultat ove utakmice u svakom slučaju bude u drugom planu pobrinuli su se navijači Bešiktaša koji su napravili fenomenalan potez.

Oni su definitivno pobednici dana nakon što su prekinuli utakmicu kako bi ubacili igračke za decu koja su u problemima zbog zemljotresa koji se desio u Turskoj.

Ovo je naravno sjajan potez pristalica crno-belih koji je naišao na divljenje u celom svetu, pa je postao skoro glavna tema.

Podsetimo početkom meseca desili su se razorni zemljotresi u Turskoj koji su odneli veliki broj života, oni koji su preživeli ostali su bez svoje imovine, a hiljade mališana bez svojih omiljenih igračaka.

Zahvaljujući navijačima Bešiktaša nema dileme da će sada svi oni klinci koji su ronili suze u prethodnom periodu ponovo imati razloga za osmeh na licu.

Foto: AP/Tanjug

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.