UŽAS U VELIKOM MOKROM LUGU: Stanodavac pokušao da siluje maloletnicu (17)

POLICIJA sa Zvezdare uhapsila je muškarca (62) pod sumnjom da je pokušao da siluje devojku (17), dok je ona držala u naručju jednogodišnju ćerkicu. Drama se odigrala u stanu koji devojka i njen suprug iznajmljuju od ovog muškarca u Velikom Mokrom Lugu.

Kako se saznaje od izvora u istrazi napad se odigrao u četvrtak u večernjim satima kada je muškarac došao da obiđe podstanare.

– Devojka (17) je bila sa svojom ćerkicom i sređivala stan koji iznajmljuje. U tom trenutku došao i iskoristio što je ona držala otvorena vrata stana da joj neopaženo priđe – objašnjava izvor iz istrage i dodaje:

– Kada joj je prišao on je potapšao po ramenu da se okrene, a za to vreme je zatvorio vrata da neko ne bi slučajno video šta će da uradi. On je tada svoju podstanarku pitao zašto mu se njen muž ne javlja na telefon kada ga zove da spremi novac za kiriju. Ona mu je odgovorili da su platili, ali nije želela da se raspravlja sa njim jer je bio pijan, a njena beba je počela da plače i uzela ju je u ruke.

Izvor objašnjava da je rekla da će njen muž da ga pozove čim dođe, ali je u tom trenutku Zoran skočio na nju i počeo da je ljubi.

– Ona je držala bebu, a on je prvo poljubio u usta, a onda počeo da je ljubi po vratu. Mlada majka je sve vreme držala bebu i jednom rukom pokušavala da odgura napasnika, a on je i dalje nasrtao.

Devojka je nekako uspela da ga odgurne od sebe.

– Napasnik je pao, a mlada majka je to iskoristila, zgrabila bebu i pobegla iz stana. Ona se sklonila kod komšinice, a kada je njen suprug došao zajedno su otišli u policijsku stanicu – objasnio je izvor.

Žrtva i njen suprug su dali izajve, a saslušana je i komšnica kod koje sklonila od stanodavca koji je ubrzo uhapšen.

Inače uhapšenom se na teret stavljaju dva krivična dela i to protiv pravno lišenje slobodne i nedozvoljene polne radnje, a danas će biti saslušan u tužilaštvu.

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.