UZNEMIRUJUĆA SLIKA SA MESTA PUCNJAVE U UŽICU! Dvojica KRVAVIH mladića leže na asfaltu, a deca stoje i gledaju! (FOTO)

Tri osobe su ranjene u pucnjavi koja se dogodila usred bela dana na jednom od šetališta u Užicu, a kako Kurir nezvanino saznaje stravičnom događaju svedočila su i deca.

Na Instagram profilu „užice.online“ ubrzo je objavljena uznemirujuća fotografija na kojoj se vide dvojica muškaraca koji leže na betonu. Pored njih se može videti nekolicina tinejdžera koji stoje i posmatraju potresne scene. „Horor koji se danas desio u centru grada. Trojica ranjenih u pucnjavi u Užicu ispred škole.“, navodi se u objavi.

Kako je naveo direktor Opšte bolnice tri osobe su primljene i dijagnostika je u toku. Jedna osoba je pregledana i ranjena je u lakat, dok su druge dve muške osobe još na dijagnostici i primljene su sa povredama glave. „Jedna osoba je pregledana i ranjena u lakat, dok su druge dve muške osobe još na dijagnostici i primljene su sa povredama glave.

Podsetimo, kako je naveo jedan od očevidaca za Kurir, jedna ili više osoba na motorima pucala je na dva automobila džip i BMW bajinobaštanskih tablica, a policija intenzivno traga za ova dva luksuzna automobila.

Fotografiju pogledajte OVDE.

RINA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.